Vzhledem k počtu objednávek jsme zboží schopni expedovat až za 3 týdny. Děkujeme za pochopení.

Gastronádoby

Gastronádoby jsou ideální pro přepravu, výdej jídel i skladování. Ať už jsou Vaše gastronádoby smaltované, s teflonem nebo polykarbonátové, lze je využít ve všech gastro zařízeních a pomohou tak zachovat kvalitní jídlo po maximální potřebnou dobu.

Gastronádoby, „géčka“ „Gé-enka“, „vaničky“ nebo také „gastrošky“ lze využívat ve všech gastronomických zařízeních, jako jsou pečící trouby, výdejní vodní lázně, ledničky, mrazáky, šokery, konvektomaty a další. Gastronádoby jsou vhodné nejen pro vaření v konvektomatech ale také pro výdej a skladování jídla, ale i pro jeho přepravu. Všechny nádoby mají pevně stanovené rozměry.

Tyto rozměry plně odpovídají celosvětovému uznávanému standardu Evropské normy. Gastronádoby jsou vyráběny v různých velikostech (GN2/1, GN1/1, GN2/3, GN1/3 apod.). V naší nabídce naleznete nerezové gastronádoby nejrůznějších velikosti. Nerezové gastronádoby můžete používat v teplotách od -40° do +300 °C. 

Nabízíme vám gastronádoby do všech gastro zařízení – gastronádoby na výdej, přepravu a skladování.

Gastronádoby pro skladování, vaření, pečení přepravu a výdej jídla jsou vhodné do všech gastro zařízení jako konvektomat, pečící trouba, vodní lázeň, přepravní termobox, lednice, šokový zmrazovač a další. Základním plošným rozměrem je GN 1/1, tedy 52 x 32,5 cm. Poklice na gastronádoby objednávejte samostatně z naší nabídky. Jsou ve variantách obyčejné, s výřezem pro úchyty a se silikonovým těsněním.

Gastronádoby mají pevně stanovený rozměr podle normy EN 631.1/1997 a základním plošným rozměrem je GN 1/1, tedy 52 x 32,5 cm. Jejich provedení je různé, liší se použitím materiálu a každý je vhodný pro něco jiného – nerezové, polypropylenové, polykarbonátové, porcelánové, melaminové, porcelánové.

Vhodné příslušenství pro gastronádoby jsou poklice s výřezem na naběračku, poklice se silikonovým těsněním, vložky, síta a jíné a díky tomu vzniká nekonečná kombinace gastronádob do každého provozu.

Jednoduše řečeno, v gastronádobách se skladuje, připravuje, vaří, peče, přaváží a vydává a dají se mýt v myčce. Stačí si jen vše dobře naplánovat a ve většině případů nemusíte už hotové pokrmy přendávat z jedné nádoby do druhé. Bez systému gastronádob si moderní provoz již nelze představit.

Pokud si to neumíte moc představit, postupujte takto:

Vezměte list papíru A4 a napište si na něj GN 1/1. Další list rozdělte na dvě půlky a napište si na každý GN 1/2. Další list rozdělte na tři stejné díly a na každý si napište GN 1/3. Takto si postupně nastříhejte další listy papíru a vytvořte si dílky s označením GN 1/4, GN 1/6, GN 1/9. Nakonec vezměte list, na kterém máte napsáno GN 1/1 a na něj si poskládejte menší dílky tak, abyste pokryli celý list GN 1/1. A je na světě kombinace gastronádob za použití různých velikostí.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení