Šlehačková láhev Kayser 0,5l

Kód: BS-4600
Neohodnoceno
Značka: Kayser
1 803 Kč
Skladem

Celonerezová šlehačková láhev INOXCreamer Kayser o objemu 0,5l.

WHIPcreamer INOX je profesionální přístroj z palety produktů firmy Kayser a je vhodný pro přípravu sladkých i pikantních pokrmů, jak zatepla, tak zastudena. Tento vysoce kvalitní výrobek je testován v souladu s evropskými směrnicemi pro materiály které přicházejí do styku s potravinami a získal rovněž certifikaci NSF. Hlava a píst přístroje WHIPcreamer INOX i samotná láhev jsou vyrobeny z velmi kvalitní nerezové oceli. Toto provedení zajišťuje spolehlivost, dlouhou životnost a snadnou manipulaci a umožňuje použití v prostředí s požadavky HACCP. K zajištění efektivního a hygienického čištění lze všechny součásti WHIPcreamer INOX mýt v myčce nádobí. Díky ergonomickému designu kombinovanému s nejmodernější technologií je WHIPcreamer INOX perfektním víceúčelovým přístrojem pro profesionální kuchyni.

Detailní informace

Detailní popis produktu

V roce 1952 založil Herbert Kayser ve Vídni firmu „Herbert Kayser & Co, novodobé hospodářské aparáty“. Tento - dnes již zastaralý název - ale už v té době v sobě nesl jádro filozofie podnikání: Inovace a kvalita v okrajových segmentech. Tedy kategorie, které jsou i pro dnešní podnik Kayser Berndorf GmbH pořád závazné. Již koncem 50. let byla započata výroba bombiček se stlačeným plynem (bombičky na výrobu sody a bombičky na šlehačku), výrobníků sody a výrobníků šlehačky.  

Nerezové provedení láhve, hlava z hliníkové slitiny.
Plastové doplňky.
Skutečně na 1,0 l šlehačky.
V sestavě dvě plastové zdobící trysky (rovná, tulipán).
Ergonomický design kombinovaný s nejmodernější technologií ve vysoce kvalitním provedení z ušlechtilé oceli.
Víceúčelová láhev.

Plynové bombičky
Z recyklovatelné oceli stříbrné barvy. Bombičky nelze znovu naplnit. Jedna bombička stačí na 0,5 l.
Obsah bombičky: N2O.

tabulka

Vhodné bombičky: 

BSN-1111 balení po 10 ks 
BSN-1151 balení po 50 ks.

Instruktážní video:

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: